O nama

LEDIĆ ARHITEKTURA d.o.o. , nastanjena u Travniku još od 2013.g., je firma čija je primarna djelatnost projektiranje stambenih, poslovnih, proizvodnih, javnih ali i sakralnih objekata. Pored navedenih objekata, nudimo i usluge stručnog nadzora nad izgradnjom, te usluge konsaltinga. Naš tim čini mlada skupina inžinjera, spremna da transformiše Vaše snove u stvarnost.
Svoju vječitu inspiraciju pronalazimo u svakodnevnim stvarima oko nas, gdje se upravo u takvim situacijama pronašla prilika da projektiramo i SAKRALNU I MEMORIJALNU arhitekturu, koja u svima nama ostavlja dubok i snažan trag.

Projekti

Kroz par klikova na našoj web stranici, možete se upoznati sa projektima koji su realizirani ili su u fazi planiranja i razvoja. Svakom projektu se pristupa individualno, te zbog toga, svi projekti su unificirani i jedinstveni!

Services

Projektiranje
Svojim jedinstvnim pristupom svakom projektu, formiramo jedan novi vid projektiranja koji od ideje do realizacije, uvažava sve Vaše želje i sugestije!
Nadzor
Uz uslugu projektiranja, u dogovoru sa klijentima radimo i uslugu nadzora nad izgradnjom, te se time pobrinemo da sve ono što ste poželjeli, zaista bude izvedeno!
Konsalting
Od one prve faze projektiranja do završetka radova, vrlo rado nudimo i usluge konsaltinga koje se tiču odabira izvođača radova, konsalting u vezi omjera kvalitete i cijene građevinskih materijala, te u vezi svih pitanja koja se mogu javiti tokom pomenutog procesa gradnje.

"...arhitektura jeste umjetnost, pa makar je mi postavili i da dubi na glavi,zato što nismo u stanju da je shvatimo kao takvu,niti je možemo nekako drukčijom učiniti da bi bolje pristajala našoj siromašnoj fantaziji..."

Louis Kahn

"...kad jedno određeno stanje počne da vas muči,da postaje neizdrživo,nemoj stajati u mestu jer bolje neće biti... Da biste se spasili idite napred,terajte do vrhunca,do apsurda... Preterati u tome je lek. Preterati znači isplivati na površinu,osloboditi se."

"Znakovi pored puta", Ivo Andrić

"Jedino je čovjek koji posjeduje znanje i koji je ovladao fizičkim zakonima statike, optike i akustike,opremljen da udahne život svojoj unutrašnjoj viziji,te može stvoriti istinsko kreativno djelo"

Walter Gropius

News

clanak

Blagoslov kapelice u groblju Podovi,Župa Brajkovići.

14. svibnja 2015. godine, blagoslovljena je nova kapelica na groblju Podovi, koje pripada župi Svetog Petra i Pavla u Brajkovićima.
16.05.2015. Read more
clanak

Postavljanje zvona u novi zvonik na Gornjem Putićevu

Prošlo je punih 18 g. kako je zvonik na Putićevu miniran i srušen. Dana 20.03.2015. u 19 sati ponovo je zazvonilo zvono u novom zvoniku.
22.03.2015. Read more

Kontakt

Vaša pitanja i poslovne zahtjeve možete ostaviti putem kontakt forme, pozivom na navedeni broj ili nas jednostavno kontaktirajte putem naših društvenih mreža!
Sending message. Please wait ...
ADDRESS: Ulica Dolac n/L bb
72270 Travnik
MOBILE PHONE: 061 174 849
E-MAIL: info@ledic.ba
Top