O nama

LEDIĆ ARHITEKTURA d.o.o. je firma koja se bavi projektiranjem stambenih, poslovnih,proizvodnih, sakralnih i dr. javnih objekata i uređenja enterijera.
Također nudimo i usloge stručnog nadzora nad izgradnjom, te usluge konsaltinga.

Projekti

Naše gotove projekte, ali i projekte koje su u fazi planiranja i razvoja možete vidjeti u galeriji. Za sva pitanja vezana za naš rad nas možete kontaktirati putem kontakt obrasca ili mobitela.

Usluge

Projektiranje
Prilikom projektiranja pozornost posvećujemo induvidualno svakom klijentu, uvažavajući sve sugestije i zahtjeve.
Nadzor
Uz uslugu projektiranja, u dogovoru sa klijentima radimo i uslugu nadzora nad izgradnjom.
Konsalting
U procesu od projektiranja do završetka radova nudimo i uslugu konsaltinga koja uključuje konsalting prilikom odabira izvođača radova, ali i kvalitete i cijene građevinskih materijala potrebnih za izgradnju.

"...arhitektura jeste umjetnost, pa makar je mi postavili i da dubi na glavi,zato što nismo u stanju da je shvatimo kao takvu,niti je možemo nekako drukčijom učiniti da bi bolje pristajala našoj siromašnoj fantaziji..."

Louis Kahn

"...kad jedno određeno stanje počne da vas muči,da postaje neizdrživo,nemoj stajati u mestu jer bolje neće biti... Da biste se spasili idite napred,terajte do vrhunca,do apsurda... Preterati u tome je lek. Preterati znači isplivati na površinu,osloboditi se."

"Znakovi pored puta", Ivo Andrić

"Jedino je čovjek koji posjeduje znanje i koji je ovladao fizičkim zakonima statike, optike i akustike,opremljen da udahne život svojoj unutrašnjoj viziji,te može stvoriti istinsko kreativno djelo"

Walter Gropius

Novosti

clanak

Blagoslov kapelice u groblju Podovi,Župa Brajkovići.

14. svibnja 2015. godine, blagoslovljena je nova kapelica na groblju Podovi, koje pripada župi Svetog Petra i Pavla u Brajkovićima.
16.05.2015. Pročitaj više
clanak

Postavljanje zvona u novi zvonik na Gornjem Putićevu

Prošlo je punih 18 g. kako je zvonik na Putićevu miniran i srušen. Dana 20.03.2015. u 19 sati ponovo je zazvonilo zvono u novom zvoniku.
22.03.2015. Pročitaj više

Kontakt

Vaša pitanja i poslovne zahtjeve možete ostaviti putem kontakt forme ili nas kontaktirati telefonom te putem društvenih medija.
Slanje poruke je u tijeku...
ADRESA: Ulica Dolac n/L bb
72270 Travnik
MOBITEL: 061 174 849
E-MAIL: info@ledic.ba
Top